Sexmaraton – sex hver dag i 1 år

Sexmarathon! Jeg har startet denne blog, da jeg skal have sex hver dag i 1 år. Min mand og jeg skal i gang med en sexmarathon. Jeg vil undersøge, hvad det kan betyde for den kvindelige krops nydelse, det mentale overskud, glæden ved livet og evne til at få mange orgasmer ved at have sex hver eneste dag i et helt år.

Sexmarathon, sex hver dag i 1 år er en vild udfordring

Hver eneste dag i et helt år vil jeg have sex med min mand uanset hvad dagen har bragt. Tanken om at have sex hver eneste dag i et helt år tænder mig utroligt meget. Bare at skrive dette indlæg starter lysten med små fine prikkende fornemmelser i underlivet. Jeg ved ikke om det overhovedet er realistisk, men jeg forsøger. Min mand er også klar.

Vi er begge i 40´erne og det er ikke lykkedes mig at finde noget litteratur eller videnskabelige undersøgelser på, hvad det betyder for kvinder i 40´erne at have sex med deres partner hver eneste dag igennem et helt år.  Jeg har tænkt mig at være hudløst ærlig om, hvordan det går. Planen er, at jeg vil lave flere blogindlæg om processen hver måned. Jeg skriver primært for at kunne huske mine egne erfaringer i løbet af processen.  Hvis du som læser har lyst til at give dit besyv med eller bliver inspireret af at gøre det samme, så lad mig det endelig vide i kommentarerne. Det vil være inspirerende at høre dine erfaringer.

Sex morgen, middag, aften eller nat

Da det ikke er lykkedes mig at finde noget litteratur eller videnskabelig forskning på området, så må jeg prøve mig frem. Der vil være dage, hvor jeg må give min mand et hurtigt blowjob i bruseren. Vi må onanere sammen. Han må slikke min fisse under dynen, lave en hurtig quicke (hvilket er min absolutte ynglingsstilling, da jeg altid får en vanvittig og intens skedeorgasme i den stilling) eller andre hurtige omgange. Men jeg er sikker på, at der også vil blive endnu mere tid til lange sexseancer, Det er her, at jeg får nogle fuldstændig vidunderlige og inderlige helkropsorgasmer, hvor brysterne og fissen bliver en kilde til de vildeste og dejligeste orgasmer.

Der vil også være dage, hvor jeg har menstruation, er træt, stresset og irriteret på arbejdet og manden, men måske er det netop der, at den hyppige sex vil mindske og dæmpe intensiteten af uenigheder. Det er svært at være sur på sin mand ret længe, hvis han lige har givet dig en orgasme med sin tunge eller sin varme pik i en baghyler.

Jeg håber, at du har lyst til at læse med. Jeg har i hvert fald tænkt mig at være meget ærlig og åben undervejs. Både om det svære, nære, besværlige og komplicerede.

Knus til jer fra Anna

 

(Visited 87 times, 1 visits today)
Del gerne

3 thoughts on “Sexmaraton – sex hver dag i 1 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)