Sexmaraton – 1 dag af 365

Sådan gik den første aften i min sexmaraton

Sexmarathon, så er jeg i gang. Det endte med en skøn doggystyle. Det er torsdag aften og jeg er på vej i seng. I dag var det den første dag i vores 365 dages lange sexmarathon. Efter min datter var datter var lagt i seng, tog vi et langt bad sammen. I dag er jeg træt efter en lang dag på arbejde, men allerede da jeg tog trusserne af, kunne jeg mærke, at jeg var blevet våd. Mine indre skamlæber var lettere våde, opsvulmede og varme. Jeg tog min mands hånd og førte den ind i fissen for at mærke alt i mens jeg kiggede ham i øjnene.

Sikke en reaktion! Han greb fat i mig og vi tungekyssede dybt. Hans hænder tog et fast greb i mine bryster og han førte mig ind i bruseren alt i mens han fortsatte med at kysse mig ned af halsen. Hurtigt  sugede han sig fast i min venstre brystvorte, som er utrolig følsom. Den intense sugen, hvor han sørger for at skabe et stimulerende og sanseligt undertryk med sin tunge om vorten gør mig altid helt vild. 

Jeg elsker at blive taget bagfra i doggystyle (en baghyler)

Han vender mig om og skiller mine ben ad, løfter det ene ben lidt op og støder ind i mig bagfra i mens han holder fast i mine bryster. Min mand har en pik, der er lidt større end gennemsnittet. Når pikken er stiv er den cirka 19-20 cm og vidunderligt tyk og varm. Når pikken rammer mit g-punkt første gang skal jeg altid beherske mine lyde, da jeg får meget lyd på, når jeg har sex. Vores datter var lige  kommet i seng og ikke skulle høre noget, måtte jeg beherske mig. Min mand var så tændt, at han kom forholdsvis hurtigt efter han i hårde rytmiske stød havde bollet mig ret bestemt. Jeg ELSKER at blive taget doggystyle, der giver mig en fantastisk orgasme fordi pikken rammer mit g-punkt i hårde og rytmiske bevægelser.

Læs også: Sex hver dag i 7 dage er eliksir for dit parforhold

Nu sover han. Bare det at skrive dette indlæg har fået i gang i den mest intense vellyst i fissen igen, men klokken er 22.48, så jeg er nødt til at lade ham sove,  da vækkeuret ringer i morgen klokken 6.15.

Knus til jer fra Anna med ønsket om vidunderlig sex til jer alle.

(Visited 75 times, 1 visits today)
Del gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)