Sådan gik det med sex hver dag i en måned

Den første måned med sex hver dag er ovre. Det har været en fantastisk dejlig måned, som jeg husker tilbage på med masser af glæde. En måned med mange vidunderlige orgasmer.  Blowjob.  Deep Throat. Måneden har også budt på nogle meget kraftige og intense timer med brystvorteorgasmer. Det har krævet hårdt arbejde og en del logistisk planlægning at finde tid i en travl kalender med arbejde, familie, venner, sport mv. Men da både min mand og jeg kan mærke, at det giver så utroligt meget på mange andre vigtige områder udenfor sexlivet, så er vi begge – endnu da – fortsat meget dedikerede på vores lille beslutning om at have sex hver dag i 365 dage.

Sex hver dag. Sex i 1 måned.

Der er flere årsager til det. Rent egoistisk set kan jeg godt lide at skrive og har altid skrevet meget om alle mulige emner, som interesserer mig. Samtidigt synes jeg, at det er trist og ærgerligt, at så mange par i dag går fra hinanden fordi kærligheden, sex´en, tilliden og samhørigheden forsvinder ud i intetheden i et inferno af andre prioriteringer, pres fra omgivelser og mange andre komplekse forhold. Skilsmisseraten er over 50%. Det er ganske skræmmende og har stor betydning for mange. Jeg kan se, at mange læsere allerede finder vej til bloggen, selvom den kun er 1 måned gammel. Derfor tillader jeg mig at gå ud fra, at mine skriverier har interesse for mange.

Der skrives meget om sex på nettet. Der findes gode og mindre gode sider om sex. Fælles for dem er, at der ofte refereres til undersøgelser og der skrives mange hurtige guides om alt lige fra analsex til gangbang. Der er dog ikke mange sider, hvor man kan læse den personlige fortælling. Det har jeg søgt efter længe og har ikke fundet meget interessant. Jeg vil gerne give min blog den personlige vinkel.

Jeg har lyst til at formidle og selv erfare på egen krop, hvad et års sexmarathon betyder for mit liv. Desuden er jeg midt i livet med børn, som er ved at være store. Det giver mulighed for mere egoistisk egentid, som kan bruges bl.a. til at eksperimentere mere med sex. Min mand og jeg har holdt sammen i 24 år og været gift i 22 år. Vi var meget unge da vi fandt hinanden og vi har vokset sammen. Fået børn sammen. Han har set min krop forandre sig igennem årene pga fødslerne og tidens tid. Han tænder fortsat utroligt meget på mig, hvilket jeg er meget glad for. Det giver en stor tryghed at have en livspartner, når man eksperimenterer med sex.

Månedens frækkeste sexoplevelse

Det har været en dejlig måned med masser af dejlig sex. Rolig sex. Vild sex. Afslapningssex. Sex med fokus på den enes behov for at være i centrum. Den vildeste oplevelse sidder stadig dybt i kroppen på mig. I starten af denne uge var landet dækket af sne. Min mand besluttede sig derfor for at gøre noget som vi aldrig har gjort før. Jeg blev kørt ud i skoven, som var dækket af sne. Der blev jeg taget hårdt bagfra i et vildt “mindfuck”. Wow. Det glemmer jeg aldrig, da det var en fuldstændig “ud af kroppen” oplevelse, som i den grad skubbede positivt til mine indre grænser.

Fysiske og psykiske fordele ved de første 30 dage med sex

Et hurtigt besøg på badevægten viser, at jeg har tabt 2,1 kg den sidste måned. Jeg har absolut intet gjort for det resultat. En dejlig sidegevinst ved al den ekstra sex. Jeg føler mig, subjektivt set, rigtigt godt hjemme i min krop. De erogene sanser er vækket og hver hudcelle er stimuleret på en så dejlig og samtidigt beroligende måde. Jeg sover klart bedre. Selvom det har været en kold måned har jeg valgt at sove nøgen hver nat. Det samme gør min mand. Det betyder, at der er en meget hurtig mulighed for, at vi lige kan “hægte os sammen. Som i morges, hvor han roligt trængte dybt ind bagfra og kneppede mig roligt og lydløst, liggende på siden. En dejlig måde at vågne på. Det kræver lidt ekstra varme i soveværelset og jeg tror, at varmeregningen bliver lidt dyrere i år. 🙂

Mentalt og psykisk har jeg været mere ligevægtig end jeg plejer. Mit humør kan godt svinge en del i slutningen af vinterperioden. Jeg har nogle dybe traumer fra min barndom, som næsten er helet. Men enkelte sår kan springe op og jeg arbejder fortsat på at tilgive helt. For første gang i mange år har jeg tilgivelse i hjertet. Al den sex har sendt så mange endorfiner ud i kredsløbet og i hjernen, at det har været nemmere at tænke på tilgivelsen. Det er en meget personlig oplevelse, som jeg ikke vil gå i yderligere detaljer med lige nu.

Der har været 4 dage uden sex med min mand i perioden

I de første 14 dage med sex hver dag, som du kan læse om ved at trykke på dette link havde vi sex hver dag. I de sidst 14 dage har min mand været på kursus i 2 dage med arbejdet. Det samme har jeg. Rent ud sagt, så savnede jeg ham helt forfærdeligt. Mentalt og fysisk var det svært, at han ikke var der. Hele mit underliv dunkede utilfreds af manglende stimulation og jeg savnede at snakke med ham, hvor han var fysisk til stede. Jeg klarede det ved at onanere flere gange hver dag. Ja, det var måske en anelse ekstremt, at jeg havde behov for at onanere 3 gange den ene dag, men jeg sov dælme godt den nat.

 Hvad måneden med sex også medførte

I løbet af den sidste måned har jeg også skrevet et par”guides” eller artikler om nogle idéer til at variere sexlivet. Både mænd og kvinder er auditive i deres respons på både andre menneskers sexlyde og at blive begæret rent verbalt. Du kan læse min min artikel om “Dirty talk som en vej til et frækkere sex liv” her

Er du forælder til en eller flere hjemmeboende teenagere, så ved du, at det kan være svært at få tid til sex om aftenen. Læs med her og få et par gode tips til, hvordan du får tid til sex med teenagere i huset.

Har du lyst til at give en kommentar i feltet nedenunder vil det glæde mig. Hav en dejlig weekend. Må du få dejlig sex og gode oplevelser.

(Visited 238 times, 1 visits today)
Del gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)