Guide: Sådan får I tid til sex i en familie med teenagere

Sex i en familie med teenagere kan være en udfordring, men med lidt planlægning kan det lade sig gøre. Er I et par med hjemmeboende store børn, så ved I, at det kan være lidt af en logistisk udfordring at finde tid til at få sexlivet til at blomstre og udvikle sig i den retning, I ønsker. På nettet kan man finde gode guides til, hvordan man kan planlægge at få sexlivet i gang igen efter en fødsel eller når børnene er små.  Men det er ikke lykkedes mig at finde nogle gode guides for os, der har store børn. Så derfor er det på tide, at jeg laver et indlæg om det.

Små børn sover om aftenen, det gør teenagere ikke.

Vi ved jo, at mindre børn som ofte sover om aftenen. Det gør teenagere ikke. Det er en udfordring, hvis man, som jeg, har mest lyst om aftenen. Jeg elsker at bolle inden jeg skal sove, da min søvn så bliver langt bedre. Allerhelst vil jeg gerne starte med de indledende runder med forspil, kys, bad, massage, finde sexlegetøj frem mv. allerede omkring klokken 20.00. Det er dog ikke altid muligt med to teenagere i hjemmet.

Forældre til teenagere har også brug for fræk sex

Som forældre er vi vant til at tilsidesætte vores egne behov for vores børn. Det har vi gjort hele deres liv siden de var små og hjælpeløse. At tilsidesætte egne behov er en instiktiv handling for at sikre barnets overlevelse. Hvis det skal ændre sig sig i takt med, at børnene bliver ældre er det nødvendigt, at vi bliver opmærksomme og refleksive omkring den ændring, der skal til.

Jeg har talt med flere af mine veninder om, at vi skal agere hensigtsmæssigt på det for at finde plads til vores egne behov, herunder sex. Der skal være fysisk og mentalt plads til, at vi kan bolle, have sex, stønne højt og nyde vores partner(e). I denne erkendelse er det også vigtigt, at vi ikke kommer til at overskride vores børns grænser. På den anden side er det også nødvendigt, at de ved, at sommetider er døren til soveværelset og badeværelset låst. Det er voksen- og nøgentid. Det er kun tilladt at forstyrre, hvis huset brænder.

Sex i en familie med teenagere kræver planlægning. Her får du 4 gode råd

For at få plads til sex i hjemmet er det nødvendigt med planlægning, selvom det ikke lyder specielt ophidsende. Ved at sikre strukturen i forhold til at kunne dyrke sex er det nemmere at komme i gang og nyde sex.  Det fandt min mand og jeg ud af, da vi besluttede os for at have sex hver dag i 1 år  

  • Bestem jer for, hvor meget tid I gerne vil bruge på sex sammen. Jeg kan kun anbefale, at det bliver så meget som muligt. Det vil styrke samhørigheden, kærligheden og overskuddet til gavn for alle familiens medlemmer.
  • Jeres teenagere skal vide, at soveværelset og badeværelset er forbudte områder 1-2 gange om ugen fra fx klokken 20.00. Det lyder meget lavpraktisk, men det er nødvendigt, hvis det skal lykkes.  Det er helt op til jer som forældre at vurdere, hvor meget I vil sige til dem. Det er jer, der kender jeres grænser bedst. Det er forskelligt, hvor den enkelte families grænser er. Da jeg ikke ønsker mine børn skal se min mand og jeg have sex ved et uheld, har vi været meget klare i kommunikationen. Vi har fortalt de rødmende teenagere, at mor og far er meget glade for hinanden og det har vi brug for at vise hinanden.
  • Hvis I er til tidlig morgensex kan lørdag og søndag morgen jo også være fortirnlige tidspunkter at bolle på.
  • Vær åben for at tage en hurtig omgang i bruseren sammen. Min mand elsker at få et blowjob i badet, hvor jeg elsker, hvis han tager mig bagfra i doggy style op af flisevæggen. Da jeg altid stønner højlydt, når en pik stimulerer mit g-punkt bagfra, er badeværelset perfekt, da vandets brusen og den lukkede dør tager det meste af lyden.

Kys din partner ligeså lidenskabeligt som her, så sker det hele lidt af sig selv.

via GIPHY

 

(Visited 145 times, 1 visits today)
Del gerne

One thought on “Guide: Sådan får I tid til sex i en familie med teenagere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)