7 dages intens sex giver de vildeste brystvorteorgasmer

7 dages intens sex giver de vildeste brystvorteorgasmer! Efter 7 dage med intens sex og stimulation af mine brystorter er jeg fuld af nydelse. Alle mine sansers følsomme celler på hele hudens overflade er føles levende og fuld af de vitaminer og mineraler, våd og sanselig sex betyder for mig.

 

Jeg er nu 1 uge henne i min sexmarathon og jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte, da min krop og mit sind er i en så rolig og behagelig tilstand, som er fantastisk vidunderlig dejlig. Jeg mærker kærligheden til min mand i hver eneste celle på en meget intens og omsluttende måde. Mit skød dunker hele tiden efter mere berøring, kys,slik, sug og blive fyldt ud af en varm, påtrængende og våd pik. Mine brystvorter er store, svulmende, yderst følsomme og ømme efter timer med stimulation af hænder, hud, mund, læber og tunge.

7 dages intens sex gør brystvorter til dirrende orgasmeknapper

Kvinder kan få meget sanselige og våde orgasmer ved en intens stimulering af brystvorterne. Naturen har indrettet det så fantastisk hos os kvinder, at nervebanerne i og omkring brystvorterne er lavet som et meget forgrenet netværk af nerver, der er forbundet med vores underliv. Brystvortestimulering kan foregå på mange måder. Efter de 7 dages intensive elskov, hvor mine brystvorter er blevet slikket, suget, kærtegnet, smurt ind i creme og nevet ganske blidt (Jeg er ikke til hård sex med smertepåvirkning) i mindst 30 minutter hver dag, er de nu så sensitive, at bare det skrive dette indlæg får dem til at rejse sig igen under bh´en i seksuel nydelse i håb om, at  min mand snart kommer hjem og suger på dem.

Sådan skal du stimuleres til brystvorteorgasmer

Som kvinde vil du sikkert allerede nu have erfaret, at der kan være forskel på, hvordan du foretrækker stimulation af dine brystvorter. Den ene vorte kan være mere følsom end den anden. Hvis du ikke allerede nu ved, hvordan dine vorter reagerer på langvarig og intens stimulation er det sørme på tide at komme i gang. Personligt foretrækker jeg, at min mand bruger sin læber, mund, tunge og sommetider hænder, hvis de er varme til at stimulere mine brystvorter. Manden i denne video ved, hvordan det skal gøres… 🙂


Vil du gerne i gang med at intensivere en fræk stimulation af dine brystvorter, så får du et par gode råd her.

Brug disse 4 råd til at øge din chance for brystvorteorgasmer igennem intens sex

  1. Det er en ganske intens og inderlig oplevelse at stimulere dine brystvorter på en måde, så du vil opleve nogle helt vidunderlige ekstaser. Sæt ord på dine ønske overfor din partner om at få dine brystvorter under kærlig behandling. Jeg er helt sikker på, at det vil gøre din partner vild i varmen. Min mand får rejsning nu, bare alene ved, at jeg fanger hans blik og peger på min bryster.
  2. Prøv at variere stimulationen af brystvorterne og bliv bevidst om, hvorvidt din højre eller venstre brystvorte er den mest sensitive og erogene af dem. Dernæst er variationen af stimuleringen med til at øge det sensitive og kildrende lystfølelse i underlivet, som vil blive stærkere og meget nemmere at stimulere jo længere din partner har dine brystvorter under kærlig behandling.
  3. Eksperimenter med forskellige former for andre typer stimulering imens for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for jer.  Sæt lyd på. Suk, støn, bed om mere eller tal frækt til hinanden undervejs. Det er altsammen med til at øge den seksuelle ophidselse til nye og uanede højder. Prøv at ligge jer på siden. På den måde har din partner fuld adgang til at kunne slikke, suge i, kærtegne, puste og trække blidt i brystvorterne samtidigt.
  4. Det vigtigste råd er faktisk er at blive ved med at fastholde stimulationen OG variationen, hvis du skal prøve at få en brystvorteorgasme. Det kan føles meget overvældende og intenst at blive stimuleret på brystvorterne i lang tid, men når du næsten ikke kan være i din krop af nydelse og synes, at du har brug for en pause, så er det vigtigt at blive ved. Ikke holde pause. Det er på samme måde som, når kroppens erogene nervesystem bygges op til de vildeste helkropsorgasmer igennem timevis af intens sex og stimulering.

Mine brystvorter giver mig multiorgasmer

Jeg elsker at ligge nøgen på venstre side og have min mands mund placeret lige ud for brysterne, når de ligger lidt ud på siden. Han samler mine bryster med sine hænder og slikker langsomt store 8 taller. – Evighedstegnet – rundt om brysterne. Han skiftevis, puster, slikker og kysser samtidigt med, at han bevæger sig langsomt tættere på mine brystvorter, hvor i sær den venstre er meget følsom og sensitiv. Han holder lidt igen, bevæger sig tættere på og længere væk igen indtil jeg til sidst ikke kan holde det ud.

Jeg fører hans hoved, med et fast greb om baghovedet ned til min venstre vorte. Han åbner munden på vid gab og presser både vorte og den mørkebrune aola godt ind, hvor efter han i rytmiske bevægelser suger vorten ind og ud. Samtidigt med, at hans tunge spiller over vorten. Han stryger mig op og ned langs rygsøjlen i mens og jeg tager hans pik i hånden og klemmer den blidt, som han kan lide det.

Han må ikke stoppe med at slikke og suge i brystvorten

Jeg mister efterhånden tidsfornemmelsen og stimulationen af mine brystvorter får det til at spænde og vibrere af en intens og nærmest borrende lystfølelse i fissen, så det næsten er uudholdeligt dejligt. Det er her, at han bliver ved, selvom jeg forsøger at vride mig lidt. Han holder mig blidt fast og fortsætter med at have vorten under kærlig behandling i hans mund samtidigt med, at hans anden hånd har fundet min fisse.

Han konstaterer tilfreds, at mine skamlæber er blevet dobbelt størrelse, fyldige og klar til at hans pik kan fylde mig. Her sker det ret synkront, at han bliver ved med at stimulere min vorte med hans rytmiske bevægelser med tunge og mund samtidigt med, at han glider om på ryggen.  Jeg klemmer om pikroden for få hans erektion helt hård. Hans læber er stadig lukket om brystvorten og han har ikke sluppet en eneste gang. Jeg stønner højt  af nydelse og kan mærke, at orgasmen begynder at trappe langsomt op med en kildrende fornemmelse i mine lægmuskler.

Læs også: Valentines aften var min gave at deepthroate min mand

Da hans erektion hurtigt bliver helt hård glider jeg langsomt ned over pikken med en stor grad af en så intens nydelse, at jeg sukker og stønner højt. Da pikken endelig er på plads, skifter manden hurtigt fra venstre til højre brystvorte. Han ved, at det skal gå hurtigt. Han har den ene vorte i munden og klemmer om den venstre. Han er meget ophidset og bliver mere krævende i sine bevægelser. Den intense nydelse af en pik, der rytmisk rammer mit g-punkt og dobbelt stimulation af mine brystvorter får mig til at komme i en krampende orgasme over ham længe før han er færdig. Da jeg er kommet mig lidt, tager han igen min brystvorte i munden og stimulerer den rytmisk med tunge, læber og mund. Sådan kommer jeg flere gange i de vildeste og intense orgasmer.

Hvis du har nogle lignende erfaringer eller har lyst til at kommentere, vil jeg blive meget glad for det. Jeg håber, at du kan bruge mine erfaringer positivt.

 

 

 

(Visited 120 times, 1 visits today)
Del gerne

2 thoughts on “7 dages intens sex giver de vildeste brystvorteorgasmer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Enjoy this blog? Please spread the word :)